A személyre szabott neves nyaklánc

Valószínűleg összefutott már olyan emberrel, akinek a nyakában csüngött a neve úgy, mint egy medál. Ékszerüzletekben viszonylag ritka, hogy rábukkanjon a saját nevére, ezért a legtöbb esetben inkább készíttetik. A neves nyaklánc elkészítését megrendelheti az aranyshop.hu weboldalról, ahol részletesen kiválaszthatja az ékszer tulajdonságait. Először is meg kell adja, hogy hány betűből álljon a név.

neves nyaklánc
Neves nyaklánc

Majd eldöntheti, hogy szeretne-e bele követ vagy sem. A neves nyaklánc általában nem tartalmaz drágakövet, ezért ha Ön rakat a sajátjába, csupán az egyediségét fogja kifejezni vele. Biztosra veheti, hogy párja nem lesz a medáljának. A következő lépésben válassza ki, hogy milyen hosszú legyen maga az ékszer.

Ez 40 és 55 centi között lehet eldönteni. Végezetül, a neves nyaklánc utolsó fázisában eldöntheti, hogy milyen bevonatot kér rá. Választhat ródium, sárga vagy rozé arany között. A medál alapanyaga minden esetben ezüst, aminek a vastagsága 1mm. Valamint tetszés szerint díszítheti cirkónia kővel az ékezeteket, esetleg a név kezdőbetűjének a szárát.

You May Also Like

More From Author