Változik a világ, hát haladjunk vele!

Szervusztok. Az elmúlt néhány év, vagy évtized egyértelműen a digitális korszakot, a digitális kort hozta el magával. Ma már nem mívesen faragott és figyelemfelkeltő színű cégéreket, nem reklámtáblákat és szép üzlethelyiségeket készítünk, hogy elnyerjük a vevők bizalmát, bár azért néha ez sem árt, hanem elsősorban az internez világában, online felületeket használunk.


Ma már egy új cég elképzelhetetlen weboldal készítés nélkül és az olyan eszközök, mint a flash animációk és bannerek hivatottak felkelteni az emberek figyelmét, melyeket utcák helyett közösségi oldalakra, rakunk ki, keresőt optimalizálunk, és online hirdetésekkel operálunk.
Bár én már remélhetőleg ebbe a generációba tartozom, mégis megnyugvással tapasztalom, hogy az elmúlt években általános, szinte kizárólag az internetre támaszkodó megoldások mellett, mostanra újra elkezdtünk a flash animációk és weboldal készítés mellett a „valós világgal” is foglalkozni, megint erősödik a kézműves termékek értéke, megint kezd fontossá válni, hogy a kézzel fogható dolgok is jelen legyenek az életünkben. Ami ebben pedig tényleg nagyon jó, hogy ez a szerintem minőségi fejlődés úgy megy végbe, hogy közben az online világ is virágzik, egyáltalán nem megy egyik a másik rovására. Hangsúlyozom, hogy ezt a mostani helyzetre értem, mert sajnos anno a net nagyon is elnyomott mindent, de mintha újra nyílna a világ és normalizálódik az élet!
Persze ez csak személyes vélemény.

You May Also Like

More From Author