A mikro tartó praktikus otthoni megoldás

Otthonunk kényelmes és praktikus berendezése sok szempontnak megfelelően kerül kivitelezésre. Egyik fontos nézőpont a rendelkezésre álló hely. Egy kisebb konyhában nehezen fér el a mosogató, hűtő vagy a mikrohullámos sütő. Ezért alapos átgondolást igényel. A mikro tartó konzol ötletes és praktikus megoldást jelent, ha a konyhapulton már nincs hely.

mikro tartó
mikro tartó

A falra mindig lehet akasztani, szerelni valamit, így jelentős hely takarítható meg más eszközöknek. A mikro tartó egyszerű, de annál hasznosabb szerkezet, ami a kényelmünket szolgálja a konyhában.

Az L alakú konzol pár ponton történő stabil felfüggesztésével megtartja a mikrohullámú sütőt minden körülmények között. Nem kell attól tartani, hogy leesik róla. A minőségi, erős fémből készült szerkezet porfestéssel, igényesen kialakított formával jó választás, a több helyet igénylő háziasszonyoknak. A mikro tartó több kivitelben is kapható, például állítható karhosszal. Ez azt jelenti, hogy lehetőség van a gépet közelebb húzni magunkhoz, miközben az továbbra is a konzolon marad.

You May Also Like

More From Author