A korszerű kerti grillsütő, mint a partik központja

3 min read

Napjainkban újra reneszánszát éli a szabadban való tartózkodás és sütögetés. Nem mindegy azonban, hogy milyen kerti grillsütő kerül alkalmazásra, a klasszikus modellek használata, tárolása nehézkes lehet, vagy csak kisebb társaság igényeinek megfelelőek. Nagyobb bulik esetén ezeken igen sokáig kell ügyködni, de van megoldás! A benkel.hu weboldalt működtető cég számos innovatív és kiemelten funkcionális kerti grillsütő darabokkal áll az érdeklődők rendelkezésére.

Ezek többfélék lehetnek, de általánosságban jellemző rájuk az ergonomikus kialakítás és a sokrétű állíthatóság. Ennek értelmében, nemcsak hússütésre optimalizáltak, hanem az akasztható grilltárcsa mellett, felszerelhetőek bográccsal, öntvény sütőlappal, sparhelt lappal, sőt, kürtőskalácsfával is. További előnyük, hogy mobilok, szabadon mozgathatóak és nemcsak sütők, hanem asztalok is, amit a társaság körbe tud ülni, így a sütéssel foglalkozó sem reked kívül. A korszerű, innovatív technológiájú kerti grillsütő időtálló, könnyen takarítható, formatervezett és a tárolása sem okoz gondot.

A vízteres kandalló el tudja látni az egész ház fűtését

Az egész ház felfűtése történhet gázkazán igénybevételével, de megoldható fatüzelésű fűtőberendezésekkel is. Erre ugyancsak rendelkezésre állnak a különféle hagyományos kazánok, azonban a vízteres kandalló is kiváló megoldás, mivel amellett, hogy mindenhol meleget tud teremteni, igen esztétikus a kivitelezése is, tehát akár esztétikai szempontból is ajánlott a telepítése. Ez a fűtőtest nem a házon kívül helyezkedik el, hanem valamelyik, arra leginkább alkalmas helyiségben.

A vízteres kandalló könnyedén beszerezhető a webshopban. Ez általában egy alsó tűztérből és egy rászerelt víztartályból áll, de igényelhető alsó tartállyal felszerelt modell is. A tűztér betétek lehetnek vízoldali és légfűtő teljesítményűek. Ez utóbbi abban a szobában is meleget bocsájt ki, ahol telepítve van, az előbbi pedig különböző hőleadó egységeken keresztül fejti ki a kívánt hatást. A vízteres kandalló beépítését megelőzően, ajánlott felmérni az adott helyszín fontosabb paramétereit.

You May Also Like

More From Author