Fúrószár készlet a vasbeton fúrásához

3 min read

Egyetlen fúrószárral nem lehet minden feladatot elvégezni. Ezért is bizonyul kötelezőnek a fúrószár készlet jelenléte, ami minden olyan tartozékkal rendelkezik, amikkel a legkülönfélébb szituációkban boldogulni tud a mester. Az egyik, teljes megoldást nyújtó szett az SDS Plus-7X, ami kiváló élettartamot garantál a vasbeton fúrása esetén. A nagyon tömör, keményfém, négy élű fejek a legkiválóbb minőségű alapanyagból készültek. A speciális kialakítás természetesen a jó ütésállósághoz járul hozzá. A fúrószár készlet mindegyik darabjánál megfigyelhető a fúróerő egyenletes elosztása, ami garantálja a teljesítményveszteség minimálisra való csökkentését.

Ennek is köszönhető a hosszú élettartam. A Bosch egyedi diffúziós hegesztési technológiája erős kötést biztosít a fej és a hornyolt szár között. Jó tulajdonság még a fúrószár készlet mindegyik darabjánál, hogy a széles csatornákkal ellátott, négy hornyos kialakítás csökkenti a fúró kopását. Mindez annak tudható be, hogy a por hatékonyan tud kijutni a fúrt lyukból. Nem mellesleg a fúrószár készlet hozzájárul a pontossághoz is, amit igazol a kopásjelző láthatósága. Ez mutatja, hogy a furat átmérője még a tűrésen belül van-e a fémdübel beillesztéséhez. A magas minőségre bizonyíték a PGM Masonry Drill Bit Association igazgatótanácsának minőségjelzése is.

A rozsdamentes anyagokhoz tervezett fém gérvágó

A jó vágótárcsa aranyat ér. Kétszeresen igaz ez a rozsdamentes matériáknál, ahol csakis a kiváló fém gérvágó segítségével lehet boldogulni. Biztosan beválik az Expert for Aluminium modell, aminek jó tulajdonsága, hogy maximálisra növeli az akkus berendezések üzemidejét.

A nagyon vékony alaptestű fém gérvágó csökkenti a súrlódást és az anyageltávolítást is, aminek az eredménye, hogy a szerszám sokkal kevesebb energiát fogyaszt. Idetartozik még az is, hogy a speciális kialakításnak köszönhetően, hamarabb és könnyebben be lehet fejezni az adott munkát. A fém gérvágó MicroteQ keményfém fogazata páratlan teljesítményt és hosszú élettartamot nyújt. A termék megtekinthető és meg is rendelhető az onlineszerszam.hu oldalon.

You May Also Like

More From Author