A fehérarany gyűrű egy kiváló ékszer

Ez egy nagyon elterjedt darab az ékszerek között. A Magyarországon készült fehérarany gyűrű 9, 14, 18 és 22 karátos is lehet. Színe a benne található ötvöző anyagoktól függ, amely lehet palládium vagy ródium. Gyakran kombinálják ugyanazon karátszámú, viszont más színű nemesfémekkel. Így sokkal érdekesebb és elegánsabb darabok születnek.

arany gyurukEzek felhasználásával különféle mintázatokat lehet kialakítani, a színkülönbség minden alkalommal látható lesz. Az üzletekben különféle méretben, valamint formában és típusban van jelen ez a nagyszerű kiegészítő.

A fehérarany gyűrű születésnapi meglepetésként is szolgálhat, sőt, leánykérésre is alkalmasnak fog bizonyulni. Ha olyat választ, amelyben valamilyen fél-, vagy drágakő is van, akkor biztos lehet abban, hogy párját hatalmas meglepetés fogja érni. A fehérarany gyűrű az ékszerüzletekben minőségi védjeggyel van ellátva, amely az eredetiségét garantálja. Emellett, az itt található termékekre garanciát is vállalnak, így ha esetleg nem a pontos méretet szerezte be, akkor lehetősége van kicserélni.

You May Also Like

More From Author