Az ultra hatékony 50W LED reflektor

A közterek vagy a nagy hangárok kivilágításához nem elég néhány LED fényforrás beszerelése. Ilyen esetben komplex, összhangban lévő kis fényforrások együttes ereje kell. A 50W LED reflektor elegendő fényt bocsájt ki ahhoz, hogy egy nagyobb üzlethelyiséget vagy előteret jól be lehessen világítani vele. A reflektor megnevezés ne tévesszen meg senkit, ugyanis itt nem a régi típusú, nagyméretű világítótestekről van szó, amelyekhez a köztudatban nagy hő kibocsátás jár. A LED-es megoldásoknál ez sokkal kisebb, hatékonyabb és jelentősen kevésbé melegszik, mint a régi.

50w led reflektor Egy 50W LED reflektor 6*6-os LED sorral rendelkezik, ami egy tenyérnyi helyen elfér. Ennél pillanatnyilag nincs hatékonyabb és kisebb világítórendszer, amit a közszférában alkalmazni lehet és még megfizethető is. Nem csoda tehát, hogy az épülő vállalkozások a kültéri világítást már első nekifutásra LED-es fényforrásokkal tervezik meg. Ésszerűbb ez, mint később áttérni a LED-ekre és átépíteni a belső villanyhálózatot.

Az 50W LED reflektor teljesen megfelel arra, hogy a külső tereket kellően bevilágítsa. De ha úgy gondolja, akkor vannak ennél erősebb lámpák is a piacon. A belső terekbe pedig a LED mélysugárzó megfelelő sűrűségű elhelyezése lehet a megoldás, az ideális fényviszonyok kialakítására. Az átjáró folyosókra gyakran tesznek olyanokat, amelyek érzékelővel vannak felszerelve és csak akkor kapcsolnak be, ha mozgást észlelnek. A mostani viszonyokban az egyik leginkább energiatudatos megoldás ez. Hiszen a LED mélysugárzó csak akkor működik, ha szükség van rá, csak ott, ahol kell és csak addig, amíg muszáj. A ki- és bekapcsolással amúgy sem veszít az élettartamából a világító szerkezet. Úgyhogy miért is ne így legyen megoldva a világítás az olyan helyeken, ahol csak rövid ideig van szükség rá? Többféle kialakításban és méretben kapható a webáruházakban a LED mélysugárzó, így mindenki megtalálhatja azt, amelyik pontosan beleillik az elképzeléseibe. Azt azonban figyelembe kell venni, hogy kétféle mélysugárzó létezik és mindegyik a maga célját szolgálja.

You May Also Like

More From Author