Inlay fogpótlás fájdalom nélkül

A fogszuvasodás kialakulásának oka a nem megfelelő fogápolás. Ennek következtében a fogak felületén maradt lepedéket a szánkban található baktériumok elkezdik lebontani, mely során savas környezet alakul ki. A sav megmarja a fogzománcot és kialakul a szuvasodás. A kezdődő fogszuvasodás szabad szemmel nem is látható, mégis fontos foglalkozni vele.


Ahhoz, hogy a szuvasodást megállítsuk, a már károsodott réteget el kell távolítanunk és valamelyik ismert technológiával ki kell pótolnunk.
Az egyik legújabb és legjobb technológia az inlay fogpótlás. Ennek sok előnye van a hagyományos technológiákkal szemben, mint a tökéletesen felépíthető, természetes hatású fog alak vagy a környezetéhez tökéletesen illeszthető szín.
Ezeken a fontos tényezőkön kívül meg kell említenünk, hogy bár az ilyen fogbeultetes arak kicsit magasabbak a hagyományosakénál, a hosszú élettartamnak köszönhetően, ár-érték arányban magasan jobbak elődjeiknél. Az inlay fogpótlás továbbá alkalmazható akkor is, ha nem csak egy fogfelületet kell javítanunk, vagy akár egy hiányzó fog pótlásakor is.
Fogbeultetes arakról érdeklődjön kollégáinknál.