Inlay fogpótlás fájdalom nélkül

A fogszuvasodás kialakulásának oka a nem megfelelő fogápolás. Ennek következtében a fogak felületén maradt lepedéket a szánkban található baktériumok elkezdik lebontani, mely során savas környezet alakul ki. A sav megmarja a fogzománcot és kialakul a szuvasodás. A kezdődő fogszuvasodás szabad szemmel nem is látható, mégis fontos foglalkozni vele.


Ahhoz, hogy a szuvasodást megállítsuk, a már károsodott réteget el kell távolítanunk és valamelyik ismert technológiával ki kell pótolnunk.
Az egyik legújabb és legjobb technológia az inlay fogpótlás. Ennek sok előnye van a hagyományos technológiákkal szemben, mint a tökéletesen felépíthető, természetes hatású fog alak vagy a környezetéhez tökéletesen illeszthető szín.
Ezeken a fontos tényezőkön kívül meg kell említenünk, hogy bár az ilyen fogbeultetes arak kicsit magasabbak a hagyományosakénál, a hosszú élettartamnak köszönhetően, ár-érték arányban magasan jobbak elődjeiknél. Az inlay fogpótlás továbbá alkalmazható akkor is, ha nem csak egy fogfelületet kell javítanunk, vagy akár egy hiányzó fog pótlásakor is.
Fogbeultetes arakról érdeklődjön kollégáinknál.

You May Also Like

More From Author