Itt az idő, hogy elindulj a márciusi maratonon, irány Siófok!

Kitartóan jártál a téli hidegben is a konditerembe, hogy formába hozd magad a következő nyárra? Itt az idő, hogy próbára tedd, milyen jó állóképességet szereztél! Erre tökéletes alkalom a márciusi hónapban a „magyar tenger” partján megrendezésre kerülő futóverseny! A SPURI FélBalaton Szupermaraton célja a siófoki Hotel Magistern, de nem kötelező ott megszállni, a környékbeli hotelek is nagyon pihentetőek.

siofokA rendszeres testmozgás előnyeit nem csak külsődön láthatod, de általános teherbírásod, állóképességed is jelentősen növekszik, ha minden nap időt szánsz az edzésre. Nem véletlen döntenek egyre többen az életmódváltás mellett, hiszen már számtalanszor bebizonyosodott, hogy csak ez valósíthatja meg a sokak által vágyott testi és pszichés harmóniát.

Ha a március 19-20-ai sportünnep környékén a Balatonhoz utaznál, a kikapcsolódásra többféle lehetőséged akad a sportoláson kívül is. Siófokon és annak környékén számos wellness hotel várja a pihenni vágyókat, akik a ház falain belül hódolhatnak az élményfürdőzésnek, a szaunázásnak, vagy a különféle wellness lehetőségeknek.

Természetesen azok is megtalálják számításukat, akik az apartmanok vagy családias hangulatú vendégházak mellett tennék le a voksot. A tavasz első napsugaraiban igazi élmény felfedezni a Balaton környéki kirándulóhelyeket, kalandparkokat, de a tó is egészen más arcát mutatja ilyenkor, mint a tikkasztó nyári hőségben, amikor zsúfolásig teltek a strandok. Töltsd a márciusi hétvégét a Balatonnál, nem fogod megbánni!

You May Also Like

More From Author