Használt android a Mobilkereső.hu-n

 

Mint tudjuk, a legtöbb okostelefonon jól meghatározható operációs rendszer fut, leggyakoribb az Android, de vannak más operációs rendszerek is telefonra, mint például az iOS, webOS, BlackBerryOS, stb.

android

Az Android platform egy Linux alapú, egységes nyílt forrású,főként mobil eszközökön futtatható operációs rendszer.   A platform lényeges része a Google eszköztár, amely lehetővé teszi, hogy a Google-fiókazonosítónk megadása után a névjegyzéket, az üzeneteinket, a beszélgetéseinket, a naptárunkat, illetve a webes fotóalbumunkat az operációs rendszer szinkronban tartsa. A Chrome böngészővel érhetjük el a világhálót, a mobil eszköz tudása megfelel egy átlagos böngésző tudásának.

A platform alapból támogat különféle multimédia formátumokat, legyen az zene vagy videó, ám a letölthető programok révén szinte alig van olyan média fájl, amelyet ne tudnánk megszólaltatni. Az Android további érdekessége a Google Play (Play Áruház), korábbi nevén Android Market, ahol több mint 1 000 000 kategorizált alkalmazást tudunk letölteni a telefonunkra vagy táblagépünkre. Vannak köztük ingyenesek és fizetősek is, illetve megtalálhatóak letölthető könyvek és zenék is. Az Android lényege tehát az egyszerűség.

Ha androidos mobiltelefont szeretne vásárolni az internetről, figyelmébe ajánljuk a www.mobilkereso.hu weboldalt, ahol rengeteg új és használt andriod telefonok közül válogathat. Ebben az online mobiltelefon boltban minden féle márkát és modelt megtalál, az ország minden szegletéből. A Mobilkereső.hu-nak számos partner üzlete van, olyan mobilkészülékek értékesítésével foglalkozó cégek, melyek vadonatúj és használt android készülékeket vagy más operációs rendszerrel működő telefonokat szeretnének ily módon az interneten is árulni.

 

You May Also Like

More From Author