Garantált a dohányzásról leszoktatás a biorezonanciával

A szakorvosok tudják a legjobban, hogy az ételallergiát könnyen be lehet azonosítani, ugyanis a panaszok azonnal jelentkeznek, amikor valaki a tiltó listán lévő ételt fogyasztja. Az élelmiszer allergia vizsgálat nagyon egyszerűvé vált a biorezonanciás megoldásnak hála, amelyik tényleg gyorsan rá tud mutatni a gond forrására. Ezen kívül azonban említést érdemel az ételintolerancia is, amiről csak kevesen tudnak, pedig ez a fentinél jóval alattomosabb betegség.

Garantált a dohányzásról leszoktatás
Garantált a dohányzásról leszoktatás

A tünetek erőssége függ az elfogyasztott ételtípus mennyiségétől is, és sokszor csak órákkal vagy egy-két nappal később jelentkeznek. A legfontosabb különbség a kettő között, hogy az ételallergiát az immunrendszer okozza, az ételintoleranciát az emésztőrendszer váltja ki. Az ételintolerancia, illetve az élelmiszer allergia vizsgálat mindig fontos, hiszen nagyon megterheli a szervezetet, ha az ember gyakran azt eszi, amit nem tud feldolgozni az szervezete. Az immunrendszer és a bélrendszer is nagyon legyengül, ha szinte folyamatosan arra kell törekedjen, hogy kivédje az étel okozta kellemetlen panaszokat. Az élelmiszer allergia vizsgálat éppen annyira nélkülözhetetlen komolyabb esetekben, mint kevésbé vészes helyzetekben.

A biorezonanciás eljárás azért annyira kedvelt, mert roppant sokoldalú. Segítségével igenis elérhető a dohányzásról leszoktatás is, kortól és nemtől függetlenül. Mielőtt valaki belevág ebbe, a szakember pár jó tanáccsal ellátja a pácienst. A legfontosabbak közé sorolható, hogy a biorezonanciás dohányzásról leszoktatás során intenzíven felszabaduló nikotin és megannyi kémiai reakció lerakódott méreganyagai, a kiválasztó szervek segítségével, elsősorban a veséken keresztül távoznak a szervezetből. Annak érdekében, hogy tényleg nagyon hatékony legyen a folyamat, a kliens jól teszi, ha legalább fél óránként megiszik egy pohár vizet. Ezzel nagy mértékben segíteni tudja a szervezet méregtelenítő munkáját. Persze az egy nap megiható folyadékmennyiség testsúlyfüggő, amelyet minden esetben pontosan kiszámol az ügyfélnek a szakértő. A dohányzásról leszoktatás gondmentes lesz, ha valaki megfogadja a tanácsokat.

You May Also Like

More From Author