Egy jó levegőtisztító kincset ér

A gépjármű forgalom megnövekedésével, az elmúlt évtizedek során jelentősen romlott a levegő tisztasága világszerte. Az urbanizáció fokozódásával pedig a légszennyezettség is növekszik. Ez fokozott kockázatot jelent az egészségünkre.

Levegőtisztító rendszer használatával azonban jelentősen javítható ez a helyzet, főleg zárt téren, akár otthonukban vagy munkahelyeinken. Kifejezetten indokolt lehet levegőtisztító berendezés alkalmazása például közintézményekben, ahol sok ember fordul meg nap mint nap.

Az iskolák, óvodák vagy kórházak területén a vírusos és bakteriális fertőzések kockázata igen magas, ez ellen pedig hatékony védelmet nyújt egy minőségi levegőtisztító berendezés. Ezek az eszközök a speciális többrétegű Hepa szűrőik segítségével, valamint nagyteljesítményű ventillátorok használatával gyorsan átforgatják a helyiség levegőjét és megtisztítják azt. Óránként akár 700 m3 levegőt képes megszűrni. Így védenek az allergiát okozó por és pollen ellen, valamint a fertőzéses megbetegedésekkel szemben is nagyon hatékonyan alkalmazhatók.

You May Also Like

More From Author