Az iPhone töltőkábel bírja a gyűrődést

3 min read

A manapság forgalmazott Apple termékekhez olyan vezeték szükséges, aminek az egyik végén lightning csatlakozó van. A legtöbb iPhone töltőkábel sajátos tulajdonságokkal rendelkezik, így mielőtt kiválasztaná, javasolt átgondolni, hogy hol szeretné használni. Beszerezhető olyan variáció, ami jól jön akkor, ha sokat utazik, szóval bírja a gyűrődést. Néhány típus kifejezetten arra lett kialakítva, hogy íróasztalon használják. Napjainkban már nagyon erős szövetbevonatos vezetéket is lehet kapni.

Sokan kedvelik az iPhone töltőkábel Remax Sagitar változatát. A szövet bevonata nejlonos anyaggal van kombinálva, a vízlepergető hatás érdekében. A különlegessége, hogy a bevonat alatt egy fémháló kap helyet, ami miatt rendkívül tartós. A megvásárlásakor alaposan vegye szemügyre a csomagolást, hogy megbizonyosodjon az eredetiségéről! A külső gyártótól származó vezeték dobozán megfigyelhető az MFI embléma. Az iPhone töltőkábel érintkezői aranyozottak, a csatlakozó felülete sima, a burkolata és a szigetelése pedig egyenletes.

Az autós töltő nagyon hasznos

Ez a praktikus elektronikai eszköz sokak életét megkönnyíti. Az autós töltő nélkülözhetetlen azoknak az embereknek, akik sokat vannak úton. A kínálatban szép számmal találhat vezetékes és vezeték nélküli variációkat, ezért lehetősége van a kényelmesebb megoldást választani. Az előbb említett típus egy szivargyújtóba dugható kis adapter, amibe ha belehelyezi a telefon zsinórját, akkor a jármű akkumulátoráról töltődik a készülék. Az egyik legfontosabb dolog, hogy olyan modellt vásároljon, ami alkalmas az okostelefonhoz.

Természetesen létezik különféle csatlakozókkal ellátott autós töltő is. Ez a variáció akkor bizonyulhat jó választásnak, ha egyszerre többen szeretnék tölteni a különböző típusú telefonokat. A vezeték nélküli variációt általában fel lehet rögzíteni a műszerfalra. Olyan modell is kapható, amelyikben beépített ventilátor van. A hűtési funkció roppant fontos lehet a forró nyári hónapokban, amikor a kocsi sok időn keresztül egy helyben áll. Az autós töltő nem hiányozhat egyetlen jármű kesztyűtartójából sem.

You May Also Like

More From Author