Ashton Kutcher, a béke szószólója

3 min read

Vannak olyan ismert sztárok, akik mindennél jobban védik a magánéletüket, így róluk nem túl sok információ jelenik meg a sajtóban. Egyik ilyen pár Mila Kunis és férje, Ashton Kutcher, akik bár már 2015-ben összeházasodtak, mégis csak ritka alkalmakkor mutatkoznak együtt nyilvános eseményeken. Nekik sokkal többet jelent a gyermekeikkel töltött idő és a filmes munkáik. Ezt ékesen bizonyítja a tény, hogy 6 év házasság után először jelentek meg párként az Oscar-gála vörös szőnyegén.

Ennek egyik oka az, hogy Ashton Kutcher és párja a háború kitörése óta aktívan kiáll az ukránokért, de emellett rengeteg adományt sikerült összegyűjteniük a menekülteknek. Mindketten nagy szószólói a békének és ezt a gálán való jelenlétükkel is igyekeztek közvetíteni. A hölgy a hétköznapokon farmerben, pólóban, smink nélkül látható, de az eseményen lélegzetelállító volt a megjelenése. Ashton Kutcher felesége ugyanis egy rózsaszínű szatén anyagból készült Zuhair Murad ruhát viselt, amit gyémánt ékszerekkel egészített ki.

A colore.hu a divatról is ír

A hírességek öltözékét mindig górcső alá veszik a rajongók, Sarah Jessica Parker stílusa pedig világhírű és egyedülálló. A colore.hu írásából kiderül, hogy a színésznő 2021-es éve igencsak mozgalmas volt, hiszen saját cipőmárkájának egyengetése mellett, visszatért Carrie Bradshaw szerepébe is. A sztár nemrég megint megmutatta, hogy nála jobban senki nem ért a divathoz. Bár az idén az élénk, neon színek az uralkodóak, Sarah Jessica Parker mégis szembement ezzel a ténnyel. Egy nyilvános eseményen fehér overált viselt krémszínű blézerrel.

Egyszerűen tökéletes rajta az overáll és a blézer kombó, mint ahogyan a krém és a fehér szín párosítása is, olvasható a colore.hu portálon. Ezzel a választással a színésznő egy vibráló, üde és sziporkázó hatást ért el, ami nagyszerűen kiemelte hosszú szőke tincseit is. Ráadásul egy, a védjegyének számító csillogó magassarkúval egészítette ki a ruhát, ami sötét árnyalatával igazi fűszert adott a megjelenésének. A colore.hu azt is megírta, hogy a színésznő milyen alkotásokban fog dolgozni az idén.

You May Also Like

More From Author