Akkumulátoros ütvefúró a házkörüli munkákhoz

3 min read

A kellően gyors, de mégis kényelmes munkavégzés érdekében szükség van rá, hogy beszerezzünk olyan kiváló eszközöket, amikkel a kitűzött cél magas minőségben érhető el. Az ütvefúró pedig ideális ezen kritériumnak. Bár itt jobban tesszük, ha kicsit elvonatkoztatunk a hagyományos kivitelektől, ugyanis rendelkezésre áll akkumulátoros kivitelben is ez a professzionális szerszámgép. Az igény egyértelműen megvolt rá, amint megjelentek az első csavarozók.

Az ütvefúró esetében természetesen kisebb fordulaton erre a célra is tökéletesen megfelel, de érdemes vele óvatosan bánni, ellenkező esetben gyorsan szétverheti a csavar fejét és akkor sok bosszúságot okozhat. Egy új ház felépítésénél, illetve kerítések, külső munkák végzésekor az ütvefúró kiváló munkatárs, amire mindig lehet támaszkodni. A több sebesség révén mindig akkora erőleadásra van mód, amire aktuálisan szükség mutatkozik. Általában külön kofferben rendelhető meg, aminek hála a szállítása rendkívül egyszerű feladat. Megéri mindig a közelben tudni, ha gyakran barkácsolunk.

Sima felületet hagy maga után a csiszolóhenger

Ha vége a fúrásnak, valamint faragásnak és az utómunkálatokra helyeződik a hangsúly, akkor gondoskodjunk róla, hogy a csiszolóhenger munkára készen álljon! Történjen fával, vagy adott esetben valamilyen lágyabb fémmel a munka, mielőtt a felület festése megtörténne, általában egy alapos csiszolás kell. Ez a teljesen nyers, frissen létrehozott anyagoknál ugyanúgy igaz, mint a már kezeltek esetében. Az sem ritka ugyanis, hogy a régi festékréteget kell maradéktalanul eltávolítani, amiben a csiszolóhenger szintén utolérhetetlen segédeszköz.

Ha szeretnénk megkímélni magunkat a fáradságos dörzsöléstől, akkor erre már egyszerű lehetőség mutatkozik. Voltaképpen a csiszolóhenger a teljesítményt és hatékonyságot tudja fokozni, hiszen megszünteti a kézi erővel történő dörzsölést és leveszi a vállunkról a terhet. Többféle méretben, kialakításban rendelhető meg az onlineszerszam.hu weboldalon, tehát biztosan megtaláljuk a számunkra kedvezőt.

You May Also Like

More From Author