A Zacapa rum remek választás

2 min read

A prémium kategóriát képviseli, ebből kifolyólag vétek lenne koktélba keverni, vagyis érdemes önmagban fogyasztani. A Zacapa rum megjelenését követően, igencsak hamar nemzetközi hírnévre tett szert. Az italt Alejandro Burgaleta alkotta meg 1976-ban.

Az üveg jellegzetessége, hogy a nyakán egy arany színű, fonott mintás szalag figyelhető meg. A márka kínálata széles, így biztosan ráakad arra a verzióra, ami megfelel az elvárásainak. A felhozatalban a legfiatalabb ital legalább 6 éves, de szép számmal vannak 20 évnél idősebb variációk is.

A Centenario Edition XO Zacapa rum hatalmas népszerűségnek örvend, ami egyáltalán nem véletlen, hiszen már a debütálásának az évében több díjat nyert el. Érdemes tudni, hogy 6 és 25 évig érlelt italok keverékéből készítik, az alkoholtartalma pedig 40 %.

Továbbá, erről a típusról azt kell tudni, hogy limitált kiadásban kerül forgalomba, amit az ára és az íze is jól tükröz. A Zacapa rum rendelését az idrinks.hu honlapon néhány kattintással bármikor lebonyolíthatja.

You May Also Like

More From Author