A kavicsfelverődés javítását hamar el kell végezni!

3 min read

A hűvös és csapadékos idő fokozza a kátyúképződést és az aszfalt töredezését, ebből kifolyólag a téli hónapokban gyakoribbak a burkolatdarabok okozta sérülések. Legsűrűbben a kavicsfelverődés okozza a szélvédő sérülését, amit ajánlatos a lehető legrövidebb időn belül korrigálni. Az üvegen keletkezett lyukba belekerül a víz és a piszok, ez pedig oda vezethet, hogy nehezebb lesz a javítás és nagyobb nyom marad utána, de az is bekövetkezhet, hogy ez további károsodáshoz, nagyobb mértékű repedéshez vezet, ami már nem oldható meg csere nélkül.

A kavicsfelverődés okozta probléma esetén, az autouvegek.hu weboldalt működtető cég a műhelyében mindig az érdeklődők rendelkezésére áll, mégpedig azonnal, soron kívül. Igényelhető helyszínre való kiszállás is, de ez plusz költséggel jár, ugyanis ki kell fizetni a szervizkocsi díját. A kavicsfelverődés könnyedén szanálható, mégpedig egy speciálisan erre a célra gyártott keverék bevetésével és általában félórán belül a jármű már újra részt vehet a forgalomban.

Gyakorlatilag bármilyen autó üveg beszerezhető a webshopban

Az autouvegek.hu weboldalon nemcsak részletes és közérthető információkat talál az érdeklődő a javításával és cserével kapcsolatban, hanem akár önállóan meg is rendelheti a szükséges részeket. Az autó üveg megkereshető az oldalon. Első lépésként az adott gépjármű márkáját kell kiválasztani a megadott, betűrendbe szedett listából, ezt pedig követi a modell kiválasztása. Az autó üveg esetében ez kihagyhatatlan lépés, hiszen mindegyik fajtához gyakorlatilag más kialakítású modell a kompatibilis.

Az évjárat meghatározása a következő teendő, majd az utolsó ablakban kell megadni, hogy első vagy hátsó szélvédőről, jobb vagy bal oldalüvegről, esetleg üvegtetőről van szó. Amennyiben a keresési feltételnek nincs megfelelő autó üveg, még mindig van lehetőség a beszerzésére, ugyanis amennyiben az ügyfél jelentkezik a megadott telefonszámon, a cég munkatársai megpróbálják azt valamilyen módon elérhetővé tenni. A lehetőség adott és szükség esetén élni kell vele!

You May Also Like

More From Author