Vizes fal kezelése kiváló eredménnyel

2 min read

A lakás körül mindig akad valamilyen teendő. Jobb esetben ez csak a takarításból áll, de előfordul, hogy komplexebb problémákkal kell szembe nézni. Vannak, akik örömmel vetik bele magukat a különféle barkácsolással kapcsolatos dolgokba, míg mások egy villanykörte cseréjét is szakemberre bíznák. A vizes fal kezelése egyértelműen egy olyan feladat, ami nem várhat magára. Amikor azt tapasztaljuk, hogy valahol a lábazaton keresztül szivárog a víz, akkor azonnal a tettek mezejére kell lépni, főként egy esősebb időszakban.

Mérjük fel a pontos lehetőséget ahonnan a probléma származhat. Ez lehet egy rossz helyre csepegő eresz, a vizesblokkok hibája, vagy ami legtöbbször gondot okoz az a magas talajvízszint növekedése és a szigetelés hiánya. A vizes fal kezelése ilyen esetekben speciális megoldást követel meg. Mivel régen még nem fordítottak akkora figyelmet a vízszigetelés kialakítására, azért utólag azt pótolni csak komoly bontásokkal lehetne. Szerencsére a vizes fal kezelése már egyszerűbben is megoldható hála a SikaMur® InjectorCream-100 készítménynek. Ezt az előre fúrt lyukakon keresztül lehet bejuttatni a lábazat és fal határára.

Bár ehhez is meg kell szabadulni a vakolat egy részétől, de ez összességében még mindig kevesebb feladattal jár. A vizes fal kezelése kiegészül egy légáteresztő SikaMur® Dry vakolat felvitelével, ami esélyt kínál a nedvesség elpárologtatására, valamint szerkezetében megfogja a kicsapódó sókristályokat. A komplex kivitelezés keretében a vizes fal kezelése elhozza a várt eredményt és megszünteti a falnedvesedés problémakörét.

You May Also Like

More From Author