Új fejlesztésű, épülő eladó lakás Érden

Nagyon sok esetben, amikor új lakóépületet húznak fel egy adott környéken, akkor már a tervek elkészülésével értékesítésre bocsájtják a lakásokat. Érd, Pest-megyében elhelyezkedő település, ami 1978 óta számít városnak. A nagyterületű település több kerületre oszlik.

lakasAz eladó lakás Érd városában igazán jó áron érhető el azok számára, akik szeretnének egy új építésű, még csak terveken létező, parkosított résszel ellátott épületben élni. Az Érd közvetlen központjában épülő, újépítésű terveken is csodálatos ingatlanok érhetőek el változó áron. A lakások ára nagymértékben függ attól, hogy mekkora az ingatlan mérete.

Ezen kívül az sem mindegy, hogy milyen felszereltséggel igényli az adott lakást. Amennyiben nem szeretne a kivitelezéssel bajlódni, akkor az Ön által vásárolt ingatlan kulcsrakész állapotban is elérhető, egy kicsit magasabb áron. A lakás ideális azok számára, akik a saját elképzeléseik szerint szeretnék megvalósítani az otthonuk esztétikáját. Az eladó lakás Érd területén összkomfortos, lifttel ellátott, házközponti fűtéssel beüzemelt téglaépítésű épületben lesz megtekinthető.

A kivitelezés már befejeződött, így már csak a lakókat várják, hogy beköltözzenek. Az újépítésű eladó lakás Érden új burkolatokkal és szigetelőanyagokkal készült. Ha szeretne egy olyan környéken letelepedni, amelyik folyamatosan fejlődik és a tömegközlekedés is kiváló, akkor minden esetben érdemes megtekinteni az otpip.hu kiemelt ajánlatát. Fektessen be egy remek elhelyezkedésű lakásba, amit később akár ki is adhat.

You May Also Like

More From Author