Személyi kölcsön kedvező feltételekkel

Bár a hitelpiac az utóbbi években több pofont is kénytelen volt elszenvedni a gazdasági válság alatt, most úgy tűnik, hogy szépen lassan elkezdődik a kilábalás. Az emberek egyre nagyobb számban kezdenek érdeklődni a személyi kölcsön iránt, mert ez egy viszonylag egyszerű hitelszerzési módnak számít. Mindenképpen meg kell említeni, hogy ilyenkor viszonylag alacsonyabb összeghez lehet csak hozzájutni, de ennek ellenére, a személyi kölcsön népszerűsége töretlen. Azonban, ha nincs ingatlanfedezet, akkor persze felmerülhet az a kérdés, hogy a bank pontosan melyik tényezőket vizsgálja meg a folyósítás előtt. Nos, a legfontosabb a jövedelem, illetve a biztos munkahely megléte, hiszen az adós főként ebből a forrásból tudja fedezni a tartozását. Vállalkozók esetében szükséges egy pár éves jogviszony, ami alapján el lehet bírálni a hitelkérelmet.

hitel

Az is nagyon fontos a személyi kölcsön esetében, hogy a pénzt igénylő személy nem lehet túl fiatal, valamint túl idős sem. Persze abban az esetben sincs semmi baj, ha valaki nem felel meg ezeknek a feltételeknek, mert egy társigénylő bevonása minden gondot megoldhat. Ha valaki még a fenti leírás után bizonytalannak érezné magát a kölcsönök folyósításának témájában, akkor bátran megkeresheti a Hitelnet nevű céget, ami tanácsadással foglalkozik. Az intézet teljesen független, ezért érdemes a szolgáltatásait igénybe venni. A honlapon lehet megnézni az elérhetőségeket, mivel ezek segítségével kérhető időpont.

Persze lehet számítani a hitelkalkulátor segítségére is, mivel ez a program pontos képet ad a pénzintézetek ajánlatairól. Nem kell félni az alkalmazás használatától, mert csupán pár adatra lesz szükség a kalkulációhoz. Az enter gomb megnyomása után, több alternatívát is felsorol majd a Hitelnet honlapja, amelyeket érdemes egyesével kijegyzetelni és megfontolni. Mindenképpen meg kell említeni, hogy a hitelkalkulátor képes kiírni azt is, ha az adott intézet valamilyen külön előnyben részesíti az ügyfélt (például elengedi a hitelbírálati díjat). Ez apróságnak tűnhet, azonban ennek is figyelmet kell szentelni, mert a sok kicsi sokra megy elvének alapján, akár egy középnagyságú összeget is meg lehet spórolni.

A személyi kölcsön esetében felsorolt lehetőségeket érdemes átbeszélni a hitelkalkulátor alapján a szakemberekkel, akik számos gyakorlati tanácsot is fognak adni az igényléssel és a felhasználással kapcsolatban. Hazánkban több helyen is van a Hitelnetnek irodája, tehát valószínűleg senkinek nem kell majd messzire utazni. Egyes hiteltanácsadók, igény esetén házhoz mennek, tehát abban az esetben sincs semmi veszve, ha valaki nem tud valami miatt befáradni az irodába.

You May Also Like

More From Author