Számlázó programmal egyszerűbb a számlázás

A vállalkozásokban a számlázás a szabályos működés alapfeltétele, ezért is fontos, hogy a folyamata egyszerű, gyors és hatékony legyen. Mi ennek a titka?

szamlazoprogram1-1Nem más, mint egy jó számlázó program, amelynek segítségével ezentúl gördülékenyen megy majd a számlakiállítás. A számlázó program elektronikus számlát is ki tud állítani, amely a számla befogadója számára azonnal és könnyen letölthető egy e-mailben kapott link segítségével.

Az elektronikus számla megfelel a hatályos jogszabályi előírásoknak, előnye viszont, hogy megkímél a nyomtatás, postázás felesleges költségeitől, egyúttal a környezet terhelését is csökkentjük a nyomtatott számla kiiktatásával. Az elektronikus számla kibocsátása hihetetlenül egyszerű, hiszen a számlázó program tárolni tudja az összes számunkra fontos cégadatot, valamint a rendszerben rögzített törzs- és ügyféladatokat is. A kétfázisú beléptetés gondoskodik tárolt adatainak biztonságáról, melyek felhasználásával mindössze néhány kattintásra rövidül egy számlakiállítás.

You May Also Like

More From Author