Svájci gyártmányú bőrnyugtató krémek

Manapság egyre gyakoribbak azok a bőrbetegségek, amelyeknek egyik kiváltó oka a túlzásba vitt napozás. A kellemes, mértékletes napfürdőzés egészséges és biztosan nem okoz bőrrákot. Bár első hallásra ijesztően hat, a bőrrák tünetei arcon is megjelenhetnek. Ha pikkelyes felszínű, érdes, pirosas vagy barnás színű foltokat fedez fel az arcán, amelyek nem múlnak, akkor meglehet, hogy az egyik bőrrák típussal kell számolnia.

Ha ilyesmit tapasztal, semmiképpen ne próbálja meg házi praktikákkal, kozmetikumokkal kezelni, főleg akkor, ha huzamosabb időn belül sem javul a helyzet. A bőrrák tünetei az arcon például a megváltozott színű, nagyságú, formájú anyajegyek is. Az egyébként jól gyógyítható bőrrák sok esetben megelőzhető lenne a kellő fényvédelmi termék alkalmazásával, azaz a naptejjel. Megdőlni látszik az a nézet, hogy a naptej csak egy kozmetikum.

Semmiképpen sem csak egy kence, hanem védelem is egyben, a család minden tagjának. Azonban, ha elhanyagoltuk a használatát, és a bőrrák tünetei arcon vagy a test bármely részén jelentkeznek, fontos, hogy azonnali orvosi segítséget igényeljünk. A csecsemők és kisgyermekek bőre különösen érzékeny. Számtalan kozmetikai cég palettáján szerepelnek a bőrnyugtató krémek gyerekeknek. Mivel náluk még nem alakult ki tökéletesen a bőr védelmi funkciója, gyakran okoz problémát a száraz, viszkető bőr. Megesik, hogy számtalan terméket kipróbálunk, mire megtaláljuk azt a készítményt, amely segít ezen a problémán. A bőrnyugtató krémek intenzíven és kíméletesen ápolják a babák és gyermekek vékony bőrét többek között a glicerin bizonyított hatásával. A svájci gyártmányú kozmetikumot kifejezetten erre a célra fejlesztették ki, bőrgyógyászok segítségével. Minőségi hatóanyagai által a termék hidratálja a száraz bőrt és enyhíti a viszketést, valamint a bőrpírt. A csecsemőknek és kisgyereknek gyártott minőségi bőrnyugtató krémek nem tartalmaznak hozzáadott tartósítószereket, illatanyagot, PEG emulgeálószereket és színezékeket, hiszen az a cél, hogy az érzékeny szervezetüket felesleges anyagokkal ne terheljük.

You May Also Like

More From Author