Sokan alábecsülik a csomagtartó rendszerezők hasznosságát

2 min read

Nézzük miért nincs igazuk!

  • a csomagtartóbanmindig megmarad a rend és a tisztaság
  • a csomagtartó rendszerezők optimalizálják a szabad helyet, nincs szükség más tartóeszközökre, marad elég hely a szállításra.
  • a csomagtartó rendszerezők kompakt méretűek, ugyanakkor nagy a tágasságuk
  • ha szükséges, gyorsan hozzáférhetünkaz éppen szükséges eszközhöz, anélkül, hogy fel kellene túrnunk az egész csomagtartót.
  • a csomagtartó rendszerezők kiváló védelmet nyújtanak a tárgyak és csomagjaink sérülései ellen.

Leszögezhetjük, hogy a csomagtartó rendszerezők igen praktikusak.

Milyen csomagtartó rendszerezőt vásároljunk?

Kemény 

Olyan, mint egy konténer, gyakran fedéllel vannak felszerelve.  Műanyagból, polikarbonátból, ritkábban fémből is gyártják.  Kialakításuk követik a jármű rakterének alakját és íveit. Ez a választás azok számára tökéletes, akik törékeny tárgyakat szállítanak. A merev falak és válaszfalak megakadályozzák, hogy a bennük tárolt tárgyak egymáshoz érjenek és kárt tegyenek egymásban.

Puha 

Annak ellenére, hogy az ilyen típusú csomagtartó rendszerezőket puha anyagból gyártják, nagyon tartósak és kopásállók.Általában a belső részét vízálló réteggel készítik, hogy ha véletlenül kiömlik a folyadék, az ne kerüljön az autó csomagtartó padlójára. Lehet masszív rekeszes táska, vagy több rekeszes puha kiegészítő.

Félig merev 

Abban különböznek egymástól, hogy belül kemény betétek vannak, így a forma megmarad, a rekeszek nemnyomódhatnak egymáshoz. Mivel a csomagtér rendszerező táska alapja puha, a válaszfalak pedig merevek, ez a rendszerező összecsukható és kis helyet foglal. Kibontva olyan, mint egy fogantyúkkal felszerelt doboz. Sok modell tépőzáras fedéllel vagy cipzárral van felszerelve.

You May Also Like

More From Author