Modern kandalló nagy üvegfelülettel

3 min read

Viszonylag nagy beruházásnak számít napjainkban egy kandalló, ezért jól meg kell gondolni, hogy milyet válasszunk. Korszerű épületekbe a modern kandalló jelenti a jó döntést, ami más szavakkal minimál stílusú. Ezek igényelhetőek a BEN-KEL Kft palettájáról, ahol kizárólag saját tervezésű és gyártmányú modellek vannak. Nagy üvegfelülettel rendelkeznek ezek a modern kandalló tűzterek, maximalizált méretű ajtóik rátakarnak a hamufiókra, aminek ürítése csak az ajtó nyitása után lehetséges.

Alapfelszereltség ezeknél a modelleknél a külső égési levegő rácsatlakozási lehetőség. Öntvény a tűzterük, az ajtóik és a keretük pedig magas minőségű lemezből készülnek. Választható a kandallóbetétek ajtónyitásának iránya, lehet jobbos vagy balos kialakítású. Igazán jól néznek ki ezek a fűtőberendezések. Érdemes beszerezni egyet a nappaliba, ahol sokat tartózkodik együtt a család minden tagja. Belső levegő független kivitel az innen megvásárolható modern kandalló és biztonságosan használható.

Gyakori választás a beépíthető kandallóbetét

Több funkciót is ellát egy kiválóan működő kandalló a lakásban. Használata által, többek között romantikus hangulat alakítható ki. Számtalan fajtája létezik, de a vásárlók sokszor döntenek a beépíthető kandallóbetét mellett. A benkel.hu webáruház felületén megtekinthető típusok között minden bizonnyal Ön is megtalálja a leginkább megfelelő kandallóbetétet, amit el tud képzelni az otthonába. A termékek fontosabb tulajdonságairól, jellemzőiről minden információt elolvashatunk a portálon.

Megismerhetjük minden beépíthető kandallóbetét szerkezeti felépítését, de megtudhatjuk azt is, hogyan kezelték azok felületét. Továbbá, olvashatunk a kandallók füstgáz elvezetéséről, a tűztér beállításáról, a konvekciós tér és a burkolat kialakításáról, de még tüzelési tanácsokat is kapunk, a megfelelő teljesítmény és hatásfok elérésének érdekében. Vannak bizonyos szempontok, amelyeket figyelembe kell venni ahhoz, hogy a beépíthető kandallóbetét minél hosszabb ideig kiszolgálja az igényeinket.

You May Also Like

More From Author