Mobil szélvédő kavicsfelverődés javítás Budapesten

Évekkel ezelőtt, ha sérült az autólámpa, általában a csere volt rá a megoldás. Anyagukból adódóan, a mai fényszórók már nagyon tartósak, de alkalmanként polírozást igényelnek. Mivel a fényszóró javítás olcsó és gyors folyamat, mindenképpen ajánlatos elvégeztetni, ha a szükség kívánja. Mikor? A látszólag hibátlan fényszórón, a gyanútlan tulajdonos először csak azt észleli, hogy a lámpabúra megváltozott. Amennyiben ez mégsem tűnne fel, a műszaki vizsga során gondot okozhat az opálos fényszóró. A fényszóró javítás nemcsak az autó külalakját teszi esztétikusabbá, hanem elsősorban közlekedésbiztonsági szempontból ajánlatos.

A matt felületen keresztül csökken a kijutó fénymennyiség, ezáltal akár négyszer kevesebb fény jut át rajta. Ez az autó vezetőjének látásviszonyait korlátozhatja és lehet mások sem veszik észre a járműt. A fényszóró javítás gyors folyamat, ami semmilyen kárt nem okoz, hiszen a modern polírozási technikák és a felhasznált anyagok csak a javára lehetnek a fényszórónak.

Váratlan helyzeteket gyakran produkálnak az időjárási viszonyok. A hideg hatására a kátyúk gomba módjára szaporodnak, ilyenkor az út burkolata, a kövek, kavicsok felpattanhatnak a szélvédőre. Bátran kijelenthetjük, hogy a tél a szélvédő kavicsfelverődés javítás évszaka. Nemcsak ilyenkor pattanhat valami a szélvédőre, ami rosszabb esetben sérülést okoz rajta. Vannak esetek, amikor ezt még lehet orvosolni, főleg ha az autó tulajdonosa is gyorsan cselekszik, például úgy, hogy a sérülést szikszalaggal azonnal leragasztja, de ez is csak ideiglenes megoldás. Ha a repedést már nem lehet javítani, akkor sajnos ki kell cserélni a szélvédőt.

Mindkét esetben professzionális segítségre lesz szükség. A cserére a megfelelő cég telephelyén kerül sor, a szélvédő kavicsfelverődés javítása pedig történhet bárhol, ahol az autó éppen van. Az autouvegek.hu pontosan ilyen szolgáltatásokat kínál, igazán nagyszerű árakon. Ez a megbízható cég nagy tapasztalattal rendelkezik bármilyen típusú gépjármű szélvédő és fényszóró javítása és cseréje terén.

You May Also Like

More From Author