Ezer éves tudás modern technológiákkal ötvözve

A természetben minden olyan anyag megtalálható, amire az emberi szervezetnek szüksége lehet az egészséges működéshez. A régi emberek még nem ismerték ugyan az olyan anyagokat, mint a hialuronsav, mégis tudták, hogy melyik növény,milyen felhasználásban mire jó, vagy, hogy melyik állat melyik részét kell egy adott problémánál fogyasztani, vagy külsőleg alkalmazni.


Amikor én egy ma már közismert idős füves embernél tanultam, ő még nem beszélt hialuronsavról, meg hasonló kémiai elemekről, csak azt mondta el, hogy melyik növényt mikor kell szedni, hogyan tudjuk felhasználni és mire jó a benne található hatóanyag. Illetve, hogy például a disznó melyik részéről kell kinyerni a megfelelő zsiradékot, ha mondjuk hidratáló arckrémet szeretnénk készíteni.
Bár el kell ismernem, hogy a natúr kozmetikumok között is van profibb megoldás, mint amit ő használt, a két dolog alapja megegyezik, így az olyan termékek, mint a Sheila Kozmetikum természetes hidratáló arckréme nem véletlenül olyan jók és keresettek. Ők ugyan már nem kifejezetten disznózsírt használnak, hanem hialuronsavat és ahhoz a megfelelő hordozóanyagot, de a lényeg ugyan az. Minden, amit használnak természetes, így a szervezet könnyen befogadja és nem csak papíron működik, hanem a valóságban is.

You May Also Like

More From Author