Eladó lakás Szombathelyen, Ausztria szomszédságában

2 min read

Ausztriában dolgozik ezért az osztrák határhoz közeli lakást szeretne vásárolni? Eladó lakás Szombathely déli tartományában, ahonnan pár perc alatt át lehet jutni az osztrák földre. Kétszintes családi ház, ami jó állapotban van. A nyolcvanas évek második felében lett felépítve egy 900 m2-es telekre.

ingatlanjainkA vételár 17,5 millió forint. A 110 m2-es tégla családi ház alsó szintjén a nappali, egy szoba, egy nagyobb méretű konyha, kamra és fürdő helyezkedik el. Az emeleten 2 szoba, gardrób, erkély és közlekedő kapott helyet. Pince is ki lett alakítva a ház alá.

Ezt a helyiséget tárolónak is használhatja. Itt található a tüzelő, egy légfűtéses kazán. A fűtés kétféleképpen is megoldható: gázkonvektorral, illetve vegyes tüzelésű kazánnal. Az állandó meleg vizet egy villanybojler biztosítja. A telken garázs is van, két férőhelyes. A garázs alatt alápincézett műhely kapott helyet, ahol kedvére barkácsolhat. Ez az eladó lakás Szombathely területén folyamatosan karban volt tartva, így minden használható állapotban van. Igény szerint bármikor beköltözhető.

You May Also Like

More From Author