Derékszögek faipari felhasználásra

2 min read

Az asztalos és ácsszakma egyik fontos mérőeszköze a derékszög és szögmásoló. Az asztalos munkához jellemzően a kisebb derékszöge való, melynek a szárhossza 25-40 cm. Ennek nyele minden esetben keményfából pl. mogyoróból készül.

A MűszerGuru.hu oldalunkon található több típusban és méretben is asztalos derékszög, sáskaláb és gérjelölő is. Ezeket csomagban is lehet választani, amikor mindhárom mérőeszköz megtalálható mogyoró nyéllel, rozsdamentes nyelvvel. Kérhető papírdobozban, vagy akár esztétikus fadobozban is.

Az ácsderékszögek skálája nagyon széles, viszont mindegyikre jellemző, hogy rozsdamentes kivitelben készül. Az ácsderékszögeket 5 különböző típusban és több méretben is megtalálja oldalunkon, ezek mindegyike raktárról elérhető.

Az Alpha ácsderékszöget is megtalálja kínálatunkban, mely egy derékszög és egy szögmérő kombinációjából áll. Ezzel a tetőszerkezet lekötésének az ideje lényegesen rövidebb idő alatt elvégezhető, nagyobb szerkesztési pontosság mellett. Az Alpha ácsderékszög négy különböző méretben és csomagban is elérhető. A csomagban az Alpha derékszög mellett még egy hagyományos ácsderékszög és egy sáskaláb is megtalálható, mely schifter vágásánál nagyon hasznos.

Ha valamelyik mérőeszköz felkeltette érdeklődését, látogasson el a MűszerGuru.hu weboldalunkra, ahol a termékek képeit és bővebb leírását is megtalálja. Emellett az oldalon rendelését is leadhatja, melyet akár már másnapra kiszállítunk Önnek!

You May Also Like

More From Author