Az iPhone 13 Pro Max tok igazi különlegesség

3 min read

A gyártó a hírnevéhez méltóan prémium kiegészítőket forgalmaz, mivel a csúcskategóriás mobilok megérdemlik az extra biztonságot. Az iPhone 13 Pro Max tok mágneses rögzítésű bőr típusa erős és stílusos. A kiváló minőségű terméket különleges eljárással festik. Lágy tapintású külső felülete az idő előrehaladásával sem fakul meg. A felhelyezése rendkívül egyszerű. A telefon egy pillanat alatt bepattan a helyére. Úgy biztosítja a védelmet, hogy a készülék nem tűnik vastagabbnak.

Az iPhone 13 Pro Max tok támogatja a vezeték nélküli töltést, így azt szinte soha nem kell eltávolítani. Nemcsak fantasztikusan néz ki, de ellenáll a karcolódásnak, valamint az ütésnek. A tisztítása rendkívül egyszerű feladat. Nem lesz másra szüksége, mint egy tiszta, puha, szöszmentes pamutszövetre, szappanra és langyos vízre. A szaküzletekben különböző készítményeket találhat erre a célra, ha az egyszerűbb megoldást választaná. Az iPhone 13 Pro Max tok megfelelő karbantartás mellett nagyon sokáig hű társa lesz a mindennapokban.

A Xiaomi Mi 9T tok masszív felépítésű

Az okostelefon javítása nem olcsó mulatság, ezért érdemes mindent megtenni a védelem érdekében. A Xiaomi Mi 9T tok sokaságával találhatja szemben magát, ha ellátogat egy szaküzletbe vagy felkeresi az internetes áruházak termékpalettáját. A Defender típus nagyon erős, kifejezetten az ütések elhárítására lett kifejlesztve. Jóval vastagabb a hagyományos változatoknál. A sarkai külön meg vannak erősítve. Csukható, így nemcsak a mobil hátlapját, hanem a kijelzőjét is óvja a károsodástól. Az anyagát illetően általában masszív műanyagból készül és szilikonos erősítésekkel van kiegészítve.

A Xiaomi Mi 9T tok ezen változatát a bevonatának köszönhetően egyszerűen tisztíthatja. A kiegészítő alján kipattintható porvédő található, ami megvédi a Jack bemenetet, valamint a töltőcsatlakozót a különböző szennyeződésekkel szemben. Javasolt üvegfóliát beszerezni mellé, a biztonság fokozásának érdekében. Ez a típus leginkább sportolóknak és túrázóknak ajánlott. A Xiaomi Mi 9T tok beszerzésével minden percben biztonságban tudhatja a készülékét.

You May Also Like

More From Author