A zuhanyszűrők semlegesítik a vízkövet

Zuhanyzás során mindenfelé vízcseppek repülnek, amelyből a fali csempe vagy a zuhanyzó üvegfala is kap jócskán. Ártalmatlannak tűnnek ezek a cseppecskék, azonban csak a felszáradás után mutatják ki igazán a foguk fehérjét. A vízlágyítóval rendelkező zuhanyszűrők hiányában a cseppekből makacs vízkőlerakódások lesznek, amelyet hosszas kezelés és súrolás után lehet csak maradéktalanul eltávolítani.

Azonban erre senkinek sincsen sem ideje, sem pedig energiája. Ezért olyan megoldás kell, amellyel esélyt sem ad arra, hogy lerakódás képződjön.

A speciális zuhanyszűrők arra lettek kifejlesztve, hogy a beépített ionizátor segítségével semlegesítsék a vízben lévő kalciumot és ez által lágyítsanak a vízen. Az így kapott víz sokkal selymesebb, kevésbé képez lerakódásokat a zuhanyfejen és azokon a felületeken, amellyel érintkezik. Mindemellett a zuhanyszűrők által sokkal kellemesebb érzés lesz a zuhanyzás, nem szikkad ki a bőr és nem kell folyamatosan krémeznie, annak ellenére, hogy elvileg normál bőrrel rendelkezik.

You May Also Like

More From Author