A tökéletes esküvői ruha

Az esküvőkön a menyasszonyok körébe az utóbbi néhány évben, itthon is hódít a tengerparti esküvői ruha. Ha nagyanyámnak mondanám ezt, biztos vagyok benne, hogy csak forgatná a szemét, hiszen minek nekünk ilyen dolog, mikor nincs is tengerpartunk és megvannak a szép hagyományaink.


Valahol talán neki is igaza van, de hozzá tartozik, hogy bár a neve az, hogy tengerparti esküvői ruha, ez nem igazán azt akarja jelezni, hogy tengerparton kellene viselnünk.
Ahogy egy ilyen ruhára nézek, rögtön megértem, miért ezt a nevet kapta és miért van az, hogy a világ minden területén, menyasszonyok tömegei keresik és választják ezt a ruhatípust a nagy napra.
A tengerparti esküvői ruha nem arra akar utalni, hogy strandra való, hanem arra, hogy milyen hangulatot kelt viselőjében és azokban, akik egy ilyen ruhában tündöklő menyasszonyra néznek.
A tengerparti esküvői ruha a szabadságot, romantikát, nyugalmat és békét testesíti meg, olyat, amit az ember egy gyönyörű idilli tengerparton érezhet.
Innen kapta a nevét. Egy ilyen ruha felidézi a tengeri madarak hangját, a szél suttogását, a hullámok lüktetését. Egy ilyen ruha a lágy homok simogatásával és a habok cirógatásával öleli körül viselőjét, miközben lelkét a végtelen nyugalom és boldogság járja át. Ez a ruha a tökéletes esküvői ruha!

You May Also Like

More From Author