A szórakozás új formája

Míg régebben sokkal többen néztek tv-t szórakozásként addigra az utóbbi években ez sokkal jobban eltolódott a számítógépezés esetleg mobilozás irányában a legtöbben a tv-t már csak háttérzajként használják vagy pedig ami mostanában kezd igazán elterjedni játszanak rajta.

PlayStationEz egy új interaktív formája a szórakozásnak nem csak nézünk egy világot hanem virtuálisan élünk is benne és formájuk azt. A játékok kialakítása egyre igényesebb a grafika egyre szebb ennek is köszönheti térhódítását például a PlayStation 4, hogy a játékok kialakítása hozzá egyre igényesebb.

Ahogy egyre többen játszanak PS4-vel ez egyre jobban beszivárog a köztudatban internetes fórumok jönnek létre, hogy megbeszéljék a játékosok a tapasztalataikat megosszák egymással a tippjeiket és ezáltal egy bizonyos közösséget formálnak akik azonosan gondolkodnak és egy virtuális világban élnek.  A szórakozás ezen formája egyre elterjedtebb, mert aktívabb élményt nyújt mintha csak simán tv-t néznénk és olyan világokat élhetünk meg virtuálisan amiket a valóságban esetleg nem.

You May Also Like

More From Author