A számtalan újdonsággal ellátott Huawei P10

A csúcskategóriás telefonok kínálata szerteágazó és bizony meggyűlik az ember baja, amikor venni szeretne egyet. Nehéz dönteni, hiszen jobbnál-jobb funkciók látnak napvilágot. Azonban melyikre mondhatja, hogy az eszköz minden tudása mellett, az ára is megfizethető? Az egyértelmű válasz a Huawei P10, ami már az első használattól leveszi a lábáról a felhasználót.

huawei p10

A dizájnja mesés, a tapintása pedig kellemes, köszönhető ez a gyémántcsiszolásnak. Teljesen lapos, még a kamera sem emelkedik ki a hátlapból. A gyönyörű külső teljes harmóniában van az intelligens belsővel.

A Huawei P10 a Kirin 960 processzorral működik, ami biztosítja a lelassulás elkerülését. A készüléket nemcsak gyorsnak tervezték, de szerencsére gyors is marad. A gyártó a Leica vállalattal tervezte közösen a kamerákat. Ezzel a Huawei P10 kiemelkedik a fotózás terén. Mivel a hátlapon 2 kamera található, létrehozhat monokróm portrékat és makro-felvételeket, mindezt különböző effektusokkal, amit az eszköz tartalmaz. A cég kifejlesztette a gyorstöltőt, ami meggátolja a hőmérsékletnek az emelkedését.

You May Also Like

More From Author