A háromszög formájú PURE i9 Electrolux

Manapság a nőknek rengeteg feladatuk van. Munkába járnak, gyereket nevelnek, sütnek-főznek és takarítanak. Nyilván szívesen fogadnak minden segítséget a párjuktól, azonban még így sem sikerül folyamatosan tisztán tartani a lakást. A PURE i9 Electrolux ezt a terhet leveszi a háziasszonyok válláról, ugyanis ez a termék napjaink legfelkapottabb robotporszívója. Néha az embernek meggyűlt a baja a régebbi változatokkal, azonban ez egy igen korszerű darab, amit tovább fejlesztettek.

electolux
electolux

Lényegében véve okosporszívónak nevezhetjük, mert irányítható a mobiltelefonon keresztül. A PURE i9 Electroluxnak háromszögű a formája, ezért minden sarokba képes bebújni, és alaposan kitakarítani a szobát. Remekül tud tájékozódni és képes kikerülni minden akadályt. Ráadásul érzékeli az alacsonyan lévő bútorokat, ezért sikeresen elkerüli a beszorulást. A PURE i9 Electrolux nagyszerű teljesítményéhez képest a termék igen kicsi. A csendes programoknak köszönhetően pedig egyáltalán nem zavarja az otthon tartózkodókat. A mobilra telepíthető alkalmazással bármikor képes az eszköz felügyeletére. Bárhol is legyen, elindíthatja a szerkezetet, hogy mire hazaér, makulátlan lakás fogadja.

Az lépcsők és a küszöbök sem jelentenek gondot ennek. Egy egyszerűbb változat az iRobot robotporszívó, ami szintén hatékonyan végzi el a munkát. Először is szükséges bekapcsolni, majd hagyni, hogy felmérje a terepet. Ezt követően elkezdi az alapos takarítást. Bár úgy tűnhet, hogy össze-vissza cikázik a szobában, egyetlen szögletet sem hagy ki.

Az iRobot robotporszívó memóriával rendelkezik, konkrétan olyan, mintha egy térképet tartana folyamatosan maga előtt. A véletlenszerű mozgása ne bizonytalanítsa el Önt, mert precízen végzi a dolgát! Továbbá ezek a szerkezetet képesek érzékelni a burkolatot, amelyet takarítanak. Például az iRobot robotporszívó a szőnyegen nagyobb fokozattal dolgozik, mint a padlón. Ráadásul néhány verzió rendelkezik törlőkendővel. Tehát nemcsak felporszívózza a lakást, de utána még fel is mossa, hogy minden ragyogó legyen.

You May Also Like

More From Author