A belső védelem

3 min read

https://www.withcar.hu/tipusajanlat/gumi-csomagter-talca-gledring

A szlovéniai Gledring cég, a több évtizedes tapasztalatnak is köszönhetően, már hosszabb ideje az egyik legjobb és legismertebb az autótartozékokat gyártó és forgalmazó versenytársai között. Világszínvonalú termékeik sorában is előkelő helyet foglal el az általuk kifejlesztett csomagtér tálca. Ez a produktum az innováció és a szakértelemmel párosuló elkötelezettség diadala.

Az autótulajdonosok jól tudják, hogy a rendszeres használat során a csomagterek bizony alaposan ki vannak téve mindenféle igénybevételnek, tisztán tartásuk pedig időigényes és gyakran körülményes. A Gledring csomagtér tálca azonban tökéletesen illeszkedik bármely autótípusba, és hatékonyan védi a belső teret a mechanikai sérülésektől és a szennyeződéstől. Még akkor is, ha ez utóbbi folyékony halmazállapotú. A Gledring csomagtér tálca alapanyaga ugyanis a legkiválóbb minőségű gumi, mely semmiféle mesterséges adalékot vagy egészségkárosító anyagot nem tartalmaz. Ennek a kiemelkedő minőségű csomagtér tálcának a felületét – mely egyébként a dizájn szerves része – a gondos és körültekintő tervezési folyamat eredményeképpen úgy alakították ki, hogy nincsenek rajta éles szögletek és sarkok. A leleményes formatervezéssel elérték, hogy a szennyeződés nehezen tapad meg rajta, ami pedig mégis, az könnyen és egyszerűen eltávolítható. A csomagtér tálca tisztítására bármely módszer alkalmas, ráadásul a cég kifejlesztett hozzá egy speciális vegytisztítót is.

A Gledring csomagtér tálca az egyedi formatervezés, a praktikumot és esztétikumot egyesítő felületi struktúra és a multifunkcionalitás elismeréseként elnyerte a rangos Autobild magazin autóipari díját. Ez az elismerés az elégedett felhasználók visszajelzéseiben is tükröződik. A multifunkcionalitás említése nem véletlen, hiszen a Gledring csomagtér tálca e tekintetben egyedülálló a piacon, a Doggymat kiegészítőnek is köszönhetően. A Doggymat szőnyeg, a csomagtér tálcához hasonlóan, elsőrendű alapanyagból készül, s vele kiegészülve maximális védelmet nyújt a lökhárítónak és a lehajtott üléseknek.

You May Also Like

More From Author