A 18 valóban feltűnő szám

Minden autó megérdemli a rá való felnit. Ez szerény véleményem szerint igaz egy öreg kispolszkira is, de egy luxus felszereltségűAudira is, egyaránt. Én úgy gondolom, hogy egy sima vas felni, ma már csak vészmegoldásnak való, esetleg pókerékre, de lehetőség szerint oda is illik normális, könnyűfém felnit szereltetni, hiszen az autónk, mely minden nap gondoskodik rólunk, megérdemli azt.

Egy már-már státuszszimbólumnak számító Audi A4, minimum egy gyári audi a4alufelni 18 colt érdemel, de akár nagyobbat is, vagy egyedibbet is felrakathatunk.
Az audi a4 alufelni 18as méretben egyébként a tökéletes eleganciáról és stílusérzékről ad tanúbizonyságot egy ilyen vason, hiszen nem feltűnő, az autóhoz idomuló mérete van, mégis, komoly megjelenést kölcsönöz járművünknek.
Az audialufelni 18as méretben tökéletesen illeszkedik, valójában bármelyik Audira, de egyértelműen az A4 típus legtökéletesebb kiegészítője.
Ha egy ilyen autón audialufelni 18at látunk, biztosak lehetünk benne, hogy olyan tulajdonosa van, aki valóban ért az autójához és kifinomult stílusérzékkel rendelkezik.
Amennyiben ön is ilyen ember és Audija van, keressen fel bennünket még ma és rendelje meg az autójához illő legtökéletesebb felnit.

You May Also Like

More From Author