Túl gyors fogyókúra

Azok, akiket nem áldott meg a teremtő vékony alkattal, sokszor az önsanyargatás csapdájába esnek, a vágyott testsúly elérése érdekében. Ha megkérdez egy fogyni vágyót, hogy mennyi sikertelen fogyókúra van már a háta mögött, biztosan tud majd jó párat mondani.

Mi lehet az oka annak, hogy a tutinak beígért fogyókúrás módszerek többnyire nem jönnek be? Legfőképpen az, hogy nem lehet egyik napról a másikra több kilótól úgy megszabadulni, hogy az valahol máshol ne üssön vissza.

Diet. Dieting concept. Healthy Food. Beautiful Young Woman choosing between Fruits and Sweets. Weight Loss
Diet. Dieting concept. Healthy Food. Beautiful Young Woman choosing between Fruits and Sweets. Weight Loss

 

Ideig-óráig fent lehet tartani azt az állapotot, viszont hiánybetegségek léphetnek fel egy laikus, extrém fogyókúra után. Sokan a lé-böjt kúráról áradoznak, viszont azt tudni kell, hogy csak behatárolt ideig javasolt folytatni. Az, aki nem jártas ebben, a kezdeti látványos eredményen felbuzdulva, túltolja a határait, amit a szervezet rövidesen le is reagál.

Tudni kell, hogy a kiegyensúlyozott fogyókúra, kiegyensúlyozott étrendet és rendszeres mozgást követel meg. Téves gondolat, hogyha most hamar lefogy, akkor a régi étrend megtartásával úgy is fog maradni!

You May Also Like

More From Author